Skip to Content

Otthonfelújítási támogatás program

Elérhető Ceresit Rendszer És Termékek

Mit Érdemes Tudni A Programról?

2024. július 1-jével elindult az Otthonfelújítási Program, mely során legkésőbb 2025. december 31-ig összesen nagyságrendileg 108 milliárd forint értékű keretösszegből részesülhetnek a pályázók vissza nem térítendő támogatásban és kamatmentes hitelben a megjelölt energiahatékonysági beruházásokhoz.

Az 1990. december 31. előtt épült, életvitelszerűen lakott, egy-és többlakásos családi házak energetikai korszerűsítésére igényelhető otthonfelújítási támogatás alapfeltétele, hogy a kiinduló állapothoz képest legalább 30 százalékos mértékű fajlagos primer energiafogyasztás csökkenést eredményezzen az elvégzett beruházás. 

A hivatalos pályázati felhívás innen tölthető le, illetve ezen az oldalon keresztül nyújtható be: RRF-REP-10.13.1-24 - Pályázati Portál (gov.hu)

A kormany.hu oldaláról letölthető összefoglaló dokumentum az alábbi információkat tartalmazza:

Az Otthonfelújítási Támogatásról, kérjük, minden esetben csak hivatalos forrásból tájékozódjon és kövesse az aktuálisan nyilvánosságra hozott módosításokat, kiegészítéseket! Javasoljuk a fentebb is hivatkozott pályázati kiírás dokumentum letöltését és áttekintését.

Mely Ceresit Rendszer És Termékek Részei A Programnak?

Az Otthonfelújítási Programban regisztrált Ceresit termékek teljes listáját az építési termékek adatbázisában tekintheti meg.

Regisztrált kulcstermékünk:

Ceresit VWS Homlokzati Hőszigetelő Rendszer (EPS és MW*)

* MW mineral wool = kőzetgyapot

Regisztrált termékeink:

Ceresit Thermo Universal Ragasztótapasz

Ceresit CT 16 Vakolatalapozó

Ceresit CT 60 Akril vakolat

Ceresit CT 74 Szilikon vakolat

Ceresit CT 76 SOLAR PROTECT Sziliko-elasztomer vakolat

Ceresit CT 79 Elasztomer vakolat

Ceresit CT 174 Szilikon-szilikát vakolat

Ceresit CT 77 Mozaik/lábazati vakolat

Ceresit CT 60 VISAGE akril vakolat

Ceresit CT 710 Természeteskő-hatású vakolat

Ceresit CT 720 Fahatású vakolat

Kérdése Van?

Örömmel állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, értékesítési pontokkal vagy a projektjéhez megfelelő megoldással kapcsolatban.